Kontakta oss

Trax impressions

SKI-DOO RENEGADE 900 TURBO R – FULL FART MED FYRTAKT!

Med en historik av banbrytande innovationer och prestanda är  Ski-Doo Renegade 900 Turbo-R 2025 en av de på pappret snabbaste fyrtaktarna på marknaden. Med en kombination av kraft, smidighet och teknologi tar denna maskin ledåkningen mot nya gränser. Men låt oss vrida igång denna turboladdade maskin för att se vad som gör den här skotern till en vass utmanare på långa och snabba ledturer!

Teknik och prestanda

Under huven på den nya Ski-Doo Renegade 900 Turbo-R sitter en kraftfull Rotax 900 ACE Turbo-motor som ger en imponerande acceleration och toppfart med sina cirka 180 turboladdade hästkrafter. Med det senaste G5 chassit och avancerad fjädring  ger den en smidig och lättkörd  körupplevelse även på de mest krävande ledpartierna. Den avancerade fjädringen som går att välja under våren kallas för smartshocks och absorberar ojämnheter på ett effektivt sätt och ger föraren full kontroll och stabilitet.

Allt genom en snabb dator som känner av kurvor, hopp, hastighet med mera. Vilket gör att stötdämparna justeras blixtsnabbt och i en kurva blir den yttre framvagnsstötdämparen hårdare och gör det möjligt att åka alldeles för fort. Samtidigt om man kör i ett hopp så blir stötdämparna hårda inför landningen och slår man av på tempot så går skotern väldigt mjukt och bekvämt. Ibland är det svårt att inte älska ny teknologi som gör skoteråkningen ännu mer njutbar.

Teknologi och säkerhet

Renegade 900 Turbo-R är inte bara en prestandamaskin, den är också designad för att ge komfort under långa körningar. Den ergonomiska designen av dynan och styret ger föraren en bekväm körställning, medan den avancerade 10,25” displayen som numera har en inbyggd GPS ökar säkerheten markant.

Navigeringen i okända områden eller i dåligt väder blir väldigt mycket lättare och att man nu slipper koppla in sin telefon för att kunna använda GPS funktionerna är en välkommen uppdatering. Självklart kan man fortfarande koppla upp sin telefon för att styra musik eller se om någon ringer med mera.

Slutsats

Våra första intryck är helt klart positiva och vi känner att detta är en topp kandidat för den som både vill åka fort och bekvämt efter leden. Med sin kraftfulla motor, avancerade fjädringssystem och moderna funktioner tar den skoteråkningen till en ny nivå av ledsmiskning! För den som söker  en snöskoter som kan hantera allt från snabba kurvor och knöliga leder till långsammare korvgrillarturer är Renegade 900 Turbo-R ett hett alternativ inför 2025.

Gillar du kläderna? Titta in KLIM

Försäkra din Snöskoter via DINA FÖRSÄKRINGAR

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Bygg din egna på SKI-DOO

Se några SledtraxTV

Kontakta din lokala Ski-doo handlare:

LINDROTHS MOTORCENTER

AUTO-BLÅ

OKTAN SVERIGE AB

CROSSFIX

TRAKTOR & HUSVAGNSSERVICE

KALIX MASKINER

E-SON MASKIN

LJUNGBERGS MOTOR

SN MOTORSERVICE

MJM POWERSPORTS

Fortsätt läs

Mer i Trax impressions

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen