Kontakta oss

Sponsrade inlägg

SNOW MOTO RACING FREEDOM – SKOTERSPEL FÖR HELA FAMILJEN!

Umeåbaserade spelföretaget Zordix har tagit fram ett skoterspel som passar hela familjen. Det har funnits ute till både PC och PS4 ett tag, och nu lagom till jul har man även släppt det till Nintendo Switch. Sledtrax har passat på att ta ett nappatag med spelet på PS4 för att bättra på försäsongsträningen så här inför julen.

Spelet innehåller fyra olika typer av utmaningar, alla med sin egen tjusning

 • Sprint race – En variant på orientering där det gäller att ta sig fram genom en bana med olika kontroller snabbare än alla andra. Det spelar ingen roll hur du tar dig till nästa kontroll, bara det går fort!
 • Snocross – Traditionell skotercross med extrema banor präglade av ISOC-serien. Det gäller att vara brutal om du ska ta dig ända upp till toppen av pallen. Ingen minns en fegis!
 • Freestyle – Här gäller det att sätta så många extrema trick i ramper och terräng på en och en halv minut. Full fart från start!
 • Leisure – Friåkning i spektakulära landskap som gjorda för klättring, hopp och drop. Kör som du inte vågar i verkligheten!Detta är ett mycket bra skoterspel som får adrenalinet att pumpa på både gamla och unga. När vi testade var alla i familjen mycket engagerade i spelet, och självklart var målet att pappa skulle få stryk oavsett vilken gren som gällde för tillfället. Något som visade sig lättare sagt än gjort i vissa discipliner, men otroligt enkelt i andra.

  Som gammal racingräv tyckte jag själv att Snocross var roligast. Att återuppleva känslan av tävlingsnerv och försöka bemästra de svåra banorna fick mig verkligen att gå igång på allvar. Talesättet att det inte är viktigast att vinna utan kämpa väl försvann ut genom fönstret i samma sekund som starten gick. Nu skulle allt motstånd krossas, malas i småsmulor och sedan bombas till atomer! Om sen ungarna får uppleva en traumatisk upplevelse när pappa gör en klassisk blockpass och förpassar dem av banan samtidigt som deras mamma skriker att det är fusk, ja det må vara hänt. Först över linjen ska jag vara till varje pris!             Barnen gillar av någon konstig anledning inte Snocross lika mycket som jag gör. Om det sen har att göra med att mina horn växte så mycket att de blev rädda eller att de helt enkelt tyckte att såväl Freestyle som Leisure var roligare det låter jag vara osagt. Att de har roligt när de tricksar på i ramper, raviner och till och med på hustak det råder det dock ingen tvekan om. Även farmor (70+) som är på besök sällar sig till skaran som uppskattar Leisure-varianten och passar på att göra ett mega-drop ner från ett berg i Rocky Mountains innan hon viker sig dubbel av skratt.

  I kategorin Freestyle visar jag dock min totala avsaknad av talang för den här typen av körning, och barnen gäspar ganska snabbt efter att jag tagit över. Inte ens mitt paradtrick NoBrain->FacePlant-With-NoseBleed imponerar speciellt på dem. De kommer dock väldigt snabbt igång och gör det ena lyckade tricket efter det andra och sopar totalt mattan med mig. Det här är verkligen ett spel för alla åldrar och skratten tjuter genom huset denna söndagsförmiddag, och kommer garanterat att göra under många fler tillfällen framöver.

  Vi ger gemensamt spelet 5 gashandtag av 5 möjliga, mest på grund av allsidigheten och att det fungerar så bra för alla åldrar!Nedan följer lite information om spelet från tillverkaren.
  Huvudfunktioner:
  – Interaktiv snöteknologi från Zordix
  – Över 40 utmanande banor
  – Sätt ihop stuntkombinationer i din egen coola stil
  – Kör 12 snabbgående exklusiva snöskotrar
  – Episk enspelarkarriär i 18 mästerskap
  – Slå måltider och lås upp medaljer
  – Spöktävling – tävla mot ditt eget spöke
  – Lokalt Multiplayer med upp till 4 spelare
  – Online Multiplayer
  – Global Onlineranking

  Spellägen:
  – Championship
  – Sprint
  – SnoCross
  – Freedom League
  – Time Trial
  – Freestyle
  – Custom
  – Leisure

  Gör dig redo för den ultimata snöskoterupplevelsen!

Fortsätt läs

Mer i Sponsrade inlägg

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen