Kontakta oss

Reportage

WÄRDELL EVENT OCH UTBILDNING – BÄSTA FÖRARBEVIS UTBILDNINGEN FÖR VATTENSKOTER 

Det har sedan 1 maj blivit lag att ha ett förarbevis för att framföra en vattenskoter, det finns många aktörer där ute som erbjuder kurser. Vi har synat många av dem och slutligen har vårt val fallit på att gå kursen med Wärdell Event och Utbildning. Dels för det enorma kunskap Thomas och gänget besitter när det kommer till vattenskoter, men också det enkla och oerhört smidiga sätt Thomas erbjuder sina elever med video relaterat utbildningsmaterial.

Thomas är helt ensam i Sverige med att erbjuda sin förarbevis utbildning på distans via en videorelaterad kurs med kunskapsprov vilket gör att eleven kan göra utbildningen efter sina önskemål och tid. Thomas har haft hjälp av Johan Anfelt och Thorbjörn Jonsson i allt skapade av material. Här behöver man alltså inte sitta 8-10 timmar och lyssna på en kurslärare via länk på datan eller via fysiskt möte. Det hela är upplagt så att Thomas registrerar in dig som elev, du får en länk där eleven startar ett konto och får därefter tillgång till en kurs med både videoformat och bilagor till material.

Kursen går igenom väldigt brett så du ska kunna få så mycket kunskap som möjligt. Allt från allemansrätt till sjövägsregler, lagar, djurliv, sjövägsmärken, navigation, navigationhjälpmedel, säkerhet, säkerhetsutrustning, första hjälpen, HLR, kontroll av maskin, tankning, sjösättning, sjövett med mera. Kursen är oerhört gedigen med snyggt producerade och lättförstådda filmer där man får stor lärdom och förståelse för hur lagar regler och annat hanteras på havet.

Mellan dem olika filmerna och bilagorna passerar man kunskapsprov man måste klara för att kunna ta sig vidare i kursen till nästa lektion. Kursen består av 19 lektioner och tar ca 10-15 timmar totalt.

När du nått slutet av kursen och mätaren visar 100%  så ringer du Thomas och bokar uppkörning där du kör vattenskoter visar på olika sätt att du kan hantera vattenskotern och därefter gör han en genomgång med sjökort där du får en massa tips och tricks. Avslutningsvis skrivs det slutgiltiga teoretiska provet.

Efter att vi avslutat kursen kan vi inte vara annat än riktigt positiva. En gedigen utbildning som gör det enkelt för eleven att gå tillbaka i kursmaterial om man missat något vilket uppskattas stort av eleverna. Tillsammans med tydliga och lättförstådda filmer har Wärdell Event och Utbildning skapat något riktigt bra! Vi på Sledtrax kan start rekommendera Thomas och han organisation som äger materialet om ni själva är ute efter förarbevis. Thomas tillhandahåller även kurser för ATV och snöskoter. Så se till att köra lagligt och boka er kurs idag!!

Boka WÄRDELL EVENT OCH UTBILDNING

Läs fler Sledtrax reportage

Försäkra din vattenskoter via SVEDEA

Fortsätt läs

Mer i Reportage

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen